Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Uporniške duše, ki ne upoštevajo pravil

 
 
29.6.2014, 18:37
Svet se zanaša na pravila in zakone, s katerimi se ureja današnji sistem. Vendar pa se vedno najdejo uporniške duše, ki pravila ne jemljejo zares. OK, ne jemljimo te objave preveč zares, saj na slikah ne boste videli pravih upornikov ampak nekatere bolj nekatere pa manj prirejene scene, ki vas bodo verjetno tudi nasmejale.

 
 
 
29.6.2014, 21:20
Nekatere so smešne in so me nasmejale :D
 
 
 
3.7.2014, 17:06
haha
 
 
 
16.11.2023, 20:11
Kr neki!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!