Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Formatiranje GSM aparata

 
 
12.7.2014, 20:43
Živjo,

Mene pa zanima, ali se pametne telefone (imam Samsung Galaxy S3 mini)tudi formatira na podoben način kot računalnike? Namreč veliko aplikacij sem naložil potem izbrisal,...pa imam občutek kot da po 2 letih uporabe deluje počasneje...Torej bi nekakšen format pomagal k hitrosti? Ali ko se na novo naloži OS, so zraven vse apliakcije ki so bile tudi ko je bil telefon kupljen? Verjetno tiste pred nameščene od mobitela niso ali pač?

Hvala lpV
 
 
 
12.7.2014, 22:50
Android telefon lahko ponastaviš na tovarniške nastavitve in podatke obdržiš, ali pa izbrišeš vse in telefon vrneš v stanje v kakršnem si ga kupil. To najdeš nekje v nastavitvah
 
 
 
14.7.2014, 10:52
Obe te možnosti najdem v nastavitvah telefona? Hvala lpV
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!