Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Genialna združitev različnih elementov na fotografiji

 
 
18.8.2014, 10:15
Fotograf iz Londona, ki sliši na ime Carl Warner, je ustvaril vse prej kot navadne fotografije iz združil vse mogoče, da bi dobil genialen končni rezultat.spremenjeno: NikMan (20.8.2014, 8:59)
 
 
 
23.4.2017, 10:26
Pozdravljeni. S katerim programom pa bi se dalo kaj poizkusit, če bi kaj uspelo, začetniško, seveda. HVALA za eventualen odgovor. Ivan
 
 
 
23.4.2017, 15:07
Najbolj razširjen program za obdelavo fotografij je Photoshop. Glavni minus programa je, da je program plačljiv in ni poceni.

Od brezplačnih alternativ pa je recimo dobra alternativa program Gimp.
 
 
 
23.4.2017, 15:28
HVALA LEPA za odgovor. Mogoče bi bilo malo za probat kaj sestavit,
kot " kolaž ", približno. Bo treba še malo "pogooglat", če ima kdo kaj izkušenj.
Lep pozdrav.
 
 
 
23.4.2017, 23:48
Drugače imaš tu na zmagi kar nekaj lekcij.

Photoshop: https://zmaga.com/category.php?id=21

Gimp: https://zmaga.com/category.php?id=133
 
 
 
24.4.2017, 8:19
HVALA LEPA za Linke. Ali kdo ve za kakšno možnost, za program Photoscape, da je v slovenskem jeziku? Je zelo dober program za slike, a angleščina pri meni ni kaj prida. Sem dolgo nazaj že imel verzijo" tega programa v slovenščini, a sem menda "kliknil" za posodobitev, in novejše verzije več ne dopuščajo slovenščine, ali pa jo, pa jaz ne znam prav poiskat. Lep pozdrav VSEM.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!