Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Primerjava velikosti kometa z mestom

 
 
24.8.2014, 1:28
Po desetih letih potovanja je vesoljsko polovilo Rosetta le prispelo do kometa Komet Čurjumov-Gerasimenko, ki je precej aktualen v zadnjih časih. Vendar, ko gledamo fotografije kometa, se nam ne zdi ravno strašljiv kajne? Realno pa je komet precej ogromen in spodaj si lahko pogledate sliko mesta Los Angeles skupaj z kometom.Komet je širok tudi 4 kilometre in potuje s hitrostjo 55 tisoč kilometrov na uro. Predstavljajte si, kakšen udarec bi pomenil to za Zemljo.spremenjeno: NikMan (24.8.2014, 1:28)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!