Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Video: Psiček, oblečen v pajkov kostum

 
 
6.9.2014, 6:25
Poljski režiser in igralec Sylwester Adam Wardega (znan kot “SA Wardega“) se je spomnil odlične ideje za prisrčnega majhnega črnega psička. Nadel mu je namreč velik kostum pajka in se nato z njim podal na mestne ulice strašiti mimoidoče ljudi. Posledica je pričakovana, ljudje so bežali, kot da so jim štete zadnje minute.

Poglejte si video posnetek. Smeh je zagotovljen.spremenjeno: NikMan (6.9.2014, 6:26)
 
 
 
6.9.2014, 11:00
Priporočam da si ogledate kanal tega uporabnika (SA Wardega) ima veli pododbih posnetkov
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!