Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotografije kot dokaz konca pogovora

 
 
21.10.2014, 0:17
V tej objavi lahko vidite fotografije neznanih ljudi, ki praktično prikazujejo konec pogovora oziroma prirojene medsebojne komunikacije. Avtor fotografij pravi, da nima prav nič proti tehnologiji, saj nam ta zelo olajšuje življenje, vendar pa prav tako trdi, da ljudi ustvarja zdolgočasane.

In ta fenomen je želel ujeti v svoj objektiv. Se vidite?
Avtor: http://babycakesromero.com/


spremenjeno: NikMan (21.10.2014, 0:19)
 
 
 
21.10.2014, 21:34
pa še res je. žalostno
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!