Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Video: Obisk na Gasilski brigadi Ljubljana

 
 
22.10.2014, 12:59
Živjo zmagovalci!
Danes ponoči je zalilo dobršen del države in upam, da niste med oškodovanimi. Sem se pa prav zaradi današnjih razmer odločil, da z vami delim posnetek, ki smo ga prejšnji teden v sklopu praktičnega pouka posneli na Gasilski brigadi Ljubljana. Z njim smo želeli približati delo gasilcev širši javnosti.

Vodja izmene, Klemen Kužnik, nas je popeljal po njihovih prostorih, se preoblekel v uniformo in nam na koncu razkazal še kombinirano vozilo, ki je danes zagotovo nekje na terenu.

spremenjeno: realife (22.10.2014, 13:00)
 
 
 
22.10.2014, 19:38
Pohvalno. Sem si pogledal in lepo prikazano vse skupaj.

Lahko bi kdo še policijsko delo pokazal
 
 
 
22.10.2014, 20:17
Hvala za pohvalo. Me veseli, da nam je uspelo lepo prikazati zadevo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!