Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Na kateri strani avtomobila polnimo gorivo?

 
 
22.10.2014, 22:03
Živijo.

Ena zelo priročna informacija za vse, ki vozite kdaj tudi druge avtomobile razen svojega. Meni se osebno dostikrat zgodi, da ne vem, kje se nahajajo vratca za polnjenje goriva in potem ugibam ali pa se zapeljem malo naprej od črpalke.

Na slikah spodaj poglejte simbol za polnjene goriva, ki se nahaja ob stanju na armaturni plošči. Po vsej verjetnosti bo poleg simbola tudi puščica, katera prikazuje smer, kjer se nahajajo vratca za polnjenje goriva.

V mojem primeru sta to dizelska avtomobila Toyota Avensis (levo) in Opel Astra (desno).

spremenjeno: NikMan (19.3.2016, 9:10)
 
 
 
24.10.2014, 0:56
Jaz na svojem avtu nimam nobene puscice na armaturki, nisem te srece :D Mislim pa, da si ni tako tezko zapomniti, razen ce peljes vec avtov. Bolj pomembno je, da natocis pravo gorivo :')
 
 
 
24.10.2014, 8:12
Ja nekateri avtomobili tega nimajo. Mi je javilo nekaj ljudi. Verjetno to velja za novejše modele (cca do 10 let stare)?

Meni je pred kratkim ta info prav prišel, ko sem šel s novim službenim vozilom polnit gorivo.
 
 
 
19.3.2016, 13:12
Sicer "odpiram" staro temo... Če ni puščice pa je ponavadi na tisti strani v katero je kazalec obrnjen.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!