Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Umetnik izdelal unikatne oblike buč za noč čarovnic

 
 
29.10.2014, 9:59
Če ste mislili, da ste že videli vse možne oblike buč na noč čarovnic, se verjetno motite. Spodaj objavljamo nekaj primerov, katere je ustvaril umetnik Jon Neill, katero ime vam je skoraj zagotovo neznano, vendar pa je dobro omeniti, da je človek sodeloval pri projektih kot so recimo film Jurski Park ali pa sodelovanje z pokojnim Michael Jacksonom.spremenjeno: NikMan (29.10.2014, 10:00)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!