Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Izbor najboljših črno belih fotografij

 
 
10.11.2014, 8:01
Vsak od nas lahko vzame fotoaparat in ustvari fotografije, za kompozicijo pa so potrebne spretnosti, katere dobimo le s trdim delom ali pa prirojenim občutkom. In včasih so fotografije videti precej bolje, če niso obogatene z živahnimi barvami in znajo celo odvrniti pozornost. Zato znajo biti črno vele fotografije marsikdaj bolj zanimive.

Vir: http://inspirationfeed.com/photography/5....

 
 
 
10.11.2014, 15:40
Umetniški izdelki (tudi fotografije seveda) po navadi nastajajo na podlagi naših občutij. Črno- belo tehniko Fotografiranja tako izberemo, ko/če nas kaj teži. tudi nasploh barve (pa ne le slik, fotografij... ampak tudi majice ipd.) izberemo na podlagi naših občutkov. zvečer si naprimer izbereš elegantno temno blozo za nasledni dan, ko pa jo zjutraj vidiš si premisliš in raje izbereš pisano z rožicami (primer). zato je pametno da barvo, vzorce... , ki jih bomo imeli/gledali daljše obdobje (fasada hiše, barva sten, avta...) izbiramo tehtno.
Barve izbiramo različno tudi glede na spol in življenjsko obdobje, zato skozi življenje tudi menjamo naj. barvo. Sama sem mlajša, zato tako kot pri slikanju in fotografiranju kot tudi pri oblačenju ipd uporabljam živahnejše barve in vzorce. Veliko dam tudi na pozitivne napise na majicah in plakate v sobi.
To se mi zdi pomembno, saj tudi to pove veliko o tebi in tvoji psihi. Za vas pa sicer ne vem, toda glede na izbiranje barv kažež svoj jaz.
Pa brez zamere
 
 
 
10.11.2014, 16:19
Zelo dobro napisano. Takih komentarjev pa se ne bomo branili na Zmaga.com nikoli
 
 
 
30.3.2023, 8:40
Odličen članek - z napisanim uvodom, fotografijami in komentarjem vred!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!