Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotografije transformacij metuljev in moljev

 
 
24.11.2014, 14:40
Kraljestvo živali je polno čudovitih in skrivnostnih procesov, vendar pa so za nas transformacije v metulja skoraj zagotovo ene najbolj zanimivih. Zanimivo je tudi dejstvo, da nekateri metulji lahko obdržijo nekatera vedenja, ki so se jih naučili kot gosenice. Poglejte si primere pred in po transformaciji v metulje oziroma molje. 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!