Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Španski umetnik odstranil osebe na klasičnih slikah

 
 
28.11.2014, 7:31
Verjetno vam je večina umetnin znana, tokrat pa si jih lahko pogledate še v malo drugačni podobi. Španski umetnik José Manuel Ballester si je vzel čas in s pomočjo modernih tehnologij, po vsej verjetnosti Photoshopa, ustvaril slike brez oseb. Tako si lahko precej lažje najdete kake skrite predmete ali kraje. 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!