Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Primerjava velikosti črnih lukenj v vesolju

 
 
15.1.2015, 10:01
Tokratna primerjava velikosti črnih lukenj v zelo nazorno prikazanemu video posnetku vas bo pustila zagotovo brez besed. Ponavadi se črne luknje nahajajo v središču galaksij in tudi v naši Galaksiji jo imamo.Preverite tudi svoje znanje o črnih luknjah na spodnji priporočeni vsebini.

https://www.youtube.com/watch?v=QgNDao7m....


spremenjeno: NikMan (15.1.2015, 10:01)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!