Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Igra nedokončana za Windows Phone

 
 
8.2.2015, 15:36
Pred kratkim sem dobil zanimivo idejo za igro, katero sem izpeljal do nekakšne bazne osnove glede samega igranja.
Igra izgleda sledeče: https://www.youtube.com/watch?v=J-Me22FK....
Me pa zanimajo vaša mnenja:

- Ali se sploh splača delati na tej igri (npr: je bedna / slaba ideja ali zasnova)
- Če je v redu, kaj dodati? Ali kaj odvzeti? Ali pustiti tako kot je
- itd...

Pač neko okvirno mnenje me zanima. Igra pa bi bila zastonj in brez reklam.


spremenjeno: NikMan (8.2.2015, 21:22)
 
 
 
8.2.2015, 17:00
Ja zamisel je kar dobra, toda močno dvomim, da bi se to prodajalo v današnjih časih. Pa še predvsem zato, ker je za Windows phone. Če bi bilo za android, pa bi že bilo kaj več odziva.
Pomojem bi še lahko dodal, da bi "nabiral" levele, pa si potem kupoval, recimo nove pajke ali pa kaj takšnega. Drugače pa osnova je dobra.

P.S: S katero programsko opremo vse ustvarjaš?... Sem tudi jaz že razmišljal o kaki igri, pa nisem vedo, kak se naj zraven spravim
 
 
 
8.2.2015, 17:14
Hvala za mnenje, bom probal kaj dodati v taki smeri

V bistvu nič kaj dosti... Za sekvence sličic (like, katere animiram) uporabljam Adobe Flash, za sam razvoj igre pa Visual Studio v katerem sem pisal v C# jeziku z XNA frameworkom ter XAML-jem za menu.
 
 
 
8.2.2015, 17:31
Ni zakaj, probaj tak narediti pa bomo videli ja :D Zgubit nimaš ke, razen kaj časa
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!