Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Klicanje duhov - Paranormalni pojavi

 
 
14.2.2015, 22:34
Zadnja dva dni sem zacel malo brskat o paranormalnih pojavih. Kaj vse se lahko zgodi in kaj lahko gre narobe pri klicanju duhov. Malo dvomim v to, ampak mogoče pa je kaj na tem. Nekateri trdijo da so že imeli stik z duhom. Tema je super za raziskat pa zelo zanimiva, meni osebno

Kaj menite o tem?
 
 
 
15.2.2015, 10:44
Menim, da je psiha še precej neraziskana zadeva. V duhove ne verjamem, verjamem pa, da se lahko tako zelo prepričamo v nekaj, da skozi celotno telo požene orenk srh.

Verjamem, da lahko človeka tudi kap ali še kaj drugega, če se v kaj zna prepričati.

Duhovi niso več toliko popularni, kot so bili v 80ih.
 
 
 
15.2.2015, 12:36
Ja to je res. Vse je psiha pa si samo domišljamo. Kolikor vem še nekih materialnih dokazov ni.
V duhove tudi jaz nekak ne verjamem, verjamem pa da obstaja neka energija.
 
 
 
15.2.2015, 17:13
Meni se ne zdi da je to samo psiha, ker tudi sam verjamem v duhove (sem kristjan). Seveda je pri nekaj primerih lahko bila samo psiha ampak ne pa pri vseh. Nekaj časa nazaj sem bral nek članek kako sta 2 otroka klicala duhove ob sveči in sta na njuno žalost tudi enega dobila. Sveča se je sama od sebe ugasnila soba pa se je napolnila z hladnim zrakom. Vsako noč se je v prostoru slišal škripajoč zvok.

nekaj časa nazaj je bilo tudi po televiziji "paranormalno v Žireh", kjer je neka družina pravila o paranormalnih pojavih v njihovi hiši.


 
 
 
15.2.2015, 17:24
Sploh če je na televiziji, potem je ziher res, isto kot na internetu. Glede takih stvari jas rečem:"Verjamem tisto, kar sam vidim."
 
 
 
15.2.2015, 17:39
unusual nikjer nisem rekel, da je res in tudi sam nisem prepričan. Povedal sem samo naslov, da si lahko poišče tisti ki si hoče in o čem se gre, če koga zanima kakšni paranormalni naj bi bili v sloveniji . Povedal sem v kaj jaz verjamem in nobenemu ne vsiljujem mojih prepričanj.
 
 
 
15.2.2015, 21:07


Ta video je zanimiv glede tega. Pubeca si tudi upata :D


spremenjeno: NikMan (17.2.2015, 7:24)
 
 
 
16.2.2015, 15:32
To si poglejte http://waqarzaka.tv/KhuljaYoutube//watch....
 
 
 
10.7.2015, 12:56
Zanimiv prispevek o duhovih sem bral tukaj, v bistvu imamo o duhovih skoraj vsi precej napačno predstavo. http://potovanjeduse.si/
 
 
 
11.7.2015, 20:33
Jaz bi vam rad postregel z eno izmed teorij, pa mogoče zapišete mnenje kaj si o tem mislite.

Teorija pravi: MISEL IMA MASO. VSE KAR IMA MASO LAHKO SPREMINJA MATERIJO

Samo teorijo tudi znanstveno preverjajo (veliko o tej temi je zapisano v Izgubljeni symbol- ista zbirka kot Da Vinčijeva šifra), zanimiva je pa predvsem zato, ker bi z dokazom teorije nakako dokazali tudi obstoj boga (na nek način). Dejansko bi to pomenilo, da molitev dejansko pomaga (pri molitvi usmerjamo misli v točno določen dober (ali slab) namen), to bi tudi pomenilo, da "zdravilci" dejansko imajo neko moč, saj naj bi bili posebni ravno v tem, da znajo usmerjati misli za namen. In zopet, kar ima maso spreminja materijo.

Kakšno je vaše mnenje o vsem tem? Meni se zdi zelo zanimivo (kot kristjano), da znanost ne trdi več da boga ni, ampak ga poskuša dokazati, sam namreč trdim, da ko si določenih stvari ne bodo znali razložiti, se bodo vrnili k višji sili, ki je morda tudi tisti pravi odgovor.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!