Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Ni internetnega dostopa, vendar internet deluje

 
 
22.2.2015, 23:18
Živijo,

Imam en čuden problem. Računalnik sem povezal z internetom z ethernet kablom. Ko je povezan, mi napiše, da ni internetnega dostopa, vendar internet vseeno deluje. Kaj bi lahko bil problem?
Lep pozdrav


spremenjeno: aleksy (22.2.2015, 23:18)
 
 
 
23.2.2015, 0:02
Se je tudi meni dogajalo na prejšnjem računalniku, pa sem se odločil, da se ne obremenjujem s tem dokler vse lepo deluje
 
 
 
23.2.2015, 0:47
Iz tako malo informacij je težko ugotoviti, zakaj kaže tako.

Kaj pa prikaže, če klikneš in odpreš središče za omrežne povezave. Tam bi moral zgoraj na sliki bolj natančno videti, kje točno je problem.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!