Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Posebno zvonjenje za izbrani kontakt

 
 
25.2.2015, 0:01

Če imate Android telefon, potem lahko za izbrani kontakt oz. osebo nastavite drugačno zvonjenje, kot je privzeto.

Povezava do vsebine
 
 
 
9.12.2019, 11:02

Pozdravljeni. Sicer je Tema že starejša, jaz sem prebral pa maloprej. Zanimive Nastavitve Zvonjenja za različne Stike. Sem poskusil, in se na Stik ki je na SIM kartici, ne da nastavit Melodija po želji, samo na Stike ki so na Telefonu. Imate kakšen predlog, ali je to tako narejeno. HVALA . Lep pozdrav.
 
 
 
9.12.2019, 13:18
Če ne deluje za stike na SIM kartici, potem bi rekel, da se verjetno ne da.

Bi pa sam priporočal, da se stiki prenesejo na telefon ter sinhronizirajo z google računom. Tako imaš shranjeno varnostno kopijo, če pa na kakšni drugi napravi rabiš te stike, pa se samo vpišeš z google računom.
 
 
 
11.12.2019, 12:29

Dober dan. HVALA ZA ODGOVOR. Dober nasvet za "premik Stikov" na Telefon. Lep pozdrav.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!