Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Registracija in uporaba PayPal

 
 
13.3.2015, 0:00

PayPal je danes najbolj razširjen način plačevanja na internetu. Spoznali bomo, kako poteka registracija in kako povežemo kreditno kartico z našim računom.

Povezava do vsebine
 
 
 
2.3.2016, 12:14
A je kdo že imel težave z 7. korakom? Jaz vpišem vse podatke o kartici (imam NKBM Viso) in mi napiše: This card is not accepted. Please use a different card.
 
 
 
2.3.2016, 13:07
Po vsej verjetno je razlog to, da gre pri NKBM Visa za debetno kartico, za PayPal pa potrebuješ kreditno kartico.
 
 
 
2.3.2016, 14:44
Sam nimam kreditne kartice, pa mi PayPal deluje z Viso Electron.
 
 
 
2.3.2016, 15:34
Meni tudi, Abanka.
 
 
 
2.3.2016, 17:32
Ne vem, če je problem v Visi. Po forumih berem, da si polno ljudi, da delat predplačniško Viso na NKBM, za potrebe Paypala.
 
 
 
2.3.2016, 17:50
No, zdaj pa dela. Očitno moraš imeti denar naložen, če hočeš povezati kartico s Paypalom.
 
 
 
2.3.2016, 19:56
Ja mislim, da moraš plačati za začetek določeno vsoto (1,5€), ki se ti prenese na Paypal račun, da prepozna kartico.
 
 
 
25.3.2016, 12:41
Morda bi bil dober še dodatek, kaj nam lahko grozi s strani prevarantov glede računa Paypala in kako ravnati, meni so enkrat tipi že hoteli nekaj scimprati, tako da sem že kar malo nezaupliv ob raznih mail obvestilih glede obnovitve ali potrditve računa.
 
 
 
23.2.2020, 11:28
Kar se tiče PAYPAL-a imam zelo slabo izkušnjo z njimi. Ugotovil sem da sploh nisi zaščiten. Če hočeš preklicati plačilo ga ne moreš, čeprav je bil to isti dan. Ne moreš direktno komunicirati z njimi edino preko obrazcev. Jaz sem bil prevaran pri nakupu, kar sem sicer takoj opazil, vendar preklicati nisem mogel. Nato pa urejal preko njih, se dopisoval, pošiljal dokaze....skratka naredil vse tako kot so zahtevali in na koncu se obrisal pod nosom. Pay pal račun bom ukinil ker NI VAREN!!!!
 
 
 
24.2.2020, 1:07
Ali lahko poveš malo več o tej izkušnji, ker bi bilo poučno verjetno tudi za ostale?

Da ne moreš kasneje preklicati transakcije se mi zdi nekako logično, ker denar je verjetno šel že naprej in ga ne moreš kar tako preklicati. Tudi na navadni banki tega ne moreš narediti.

Druga stvar pa je, da v primeru goljufije Paypal ni vrnil denarja. Tu me pa res zanima, kako se je stvar odvila.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!