Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Cestno prometni predpisi

 
 
20.3.2015, 11:00

Preverite svoje znanje iz cestno prometnih predpisov. Test je namenjen vsem, tako voznikom kot tistim, ki to še bodo.

Povezava do vsebine
 
 
 
23.6.2018, 8:50
Nestrokovno postavljanje prometne signalizacije v naselju Belo v občini Šmarje pri Jelšah. V naselju je omejitev hitrosti 50km/h. Vzdrževalci so cca 80m pred
tablo katera označuje konec naselja dvignili hitrost na 70km/h, da so jo nato omejili na tabli konec naselja na 50km/h. Omejitev 70km/h je popolnoma odveč.
Kaj menite vi?

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!