Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Populacija človeštva in pretirana poraba v slikah

 
 
6.4.2015, 12:52
Kako povečamo naše zavedanje preobremenjenosti planeta z našim naseljevanjem in porabo? Najbolje je pokazati fotografije planeta in človeške roke.

 
 
 
6.4.2015, 12:56
Potrebno se je zavedati, da je za pesimizem prepozno in z njim ne bomo naredili prav nič. Pomislite, če bi vsi samo jamrali in nič naredili v času kuge v Evropi, ki naj bi pokosila 60% populacije. Danes je nič več. In če jo primerjamo z današnjim časom, lahko vidimo ukrepe, ki so vedno bolj strogi. Žal pa ne gre čez noč prav nič.

Za pesimizem je prepozno.

 
 
 
6.4.2015, 16:59
človeške roke?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!