Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Jugoslovanski dinar

 
 
19.4.2015, 9:37
Jugoslovanski dinar je nastal z ustanovitvijo SHS leta, ko se je končala Avstoogrska monarhija in ko so bile poražene centralne sile. Spodaj si lahko pogledate slike bankovcev, kateri so se uporabljali vse od leta 1918 pa do 1990 oziroma do razpada Jugoslavije.Vir: http://www.orlovac.eu/judin.php


spremenjeno: NikMan (19.4.2015, 9:39)
 
 
 
19.4.2015, 11:48
ne vem zakaj so te nule pisali...mar bi pisal 1E3 ali pa 1E7
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!