Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Soba pobega v Ljubljani

 
 
3.6.2015, 19:01
Nedavno nazaj sem obiskal sobo pobega ali Escape Room Ljubljana TheKey.si in moram priznati, da je to dogodivščina, katero priporočam čisto vsakemu. Obiskal sem jo z dekletom in uspelo se nama je rešiti točno 57 sekund pred iztekom časa. Čas je omejen na 70 minut in lahko mine zelo hitro, kljub temu, da ti osebje po želji pomaga z namigi.Ko sva vstopila v sobo, sva potrebovala nekaj minut, da sva se ujela, kasneje pa se dobesedno zatopila v iskanje ugank ter ključev, ki so bili postavljeni na zelo domiseln način. Če kdo misli, da moraš biti doktor znanosti, da se rešiš iz sobe, se zelo moti, saj je vse skupaj primerno za vse ljudi. No, mogoče je dobro, da si star vsaj deset let.Povedal bi vam kakšno skrivnost, ki se mi je zdela v sobi pobega zanimiva, vendar ne želim pokvariti zabave nikomur. Edini nasvet, ki vam ga lahko dam je, da ne razmišljajte preveč, povejte si vse stvari, ki jih vidite in sodelujte na čim bolj kreativen način.Obiskala sva Escape Room Ljubljana, ki se nahaja le nekaj metrov od Prešernovega spomenika in se od drugih razlikujejo po tem, da sta različni sobi oziroma tematiki povezani skupaj. Najprej se nahajate v DaVincijevi sobi, kjer morate najti ključ časovnega stroja in nato z njim skočiti v obdobje Sherlocka Holmesa.Odnos osebja je profesionalen, registracijo sem opravil preko spletne strani, soba pobega pa je bila urejena in čista. Všeč mi je bil tudi način obveščanja s SMS sporočili, saj so mi poleg registracije pred začetkom dogodivščine poslali opomnik in se kasneje še zahvalili. Brez nadležnih reklam ali podobnega.Hvala za nepozabno dogodivščino.

Več si lahko preberete na Escape Room Ljubljana TheKey.si ali njihovi Facebook strani.spremenjeno: NikMan (5.6.2015, 15:53)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!