Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Odličen akcijski film Kung Fury

 
 
5.6.2015, 18:20
Leta 1985 se Kung Fury, najmočnejši policaj, ki obvlada borilne veščine, vrne v preteklost, da bi pokončal največjega kriminalca vseh časov, Kung Führerja Hitlerja.Mogoče se bo komu zdel naslov in opis filma zafrkancija. In pravzaprav je, vendar pa zelo dobro izpeljana in vzela vam bo le 30 minut vašega časa. Na iMDB je film dobil oceno 8.1, tako da zanesenjaki akcijskih filmov in 80-ih zagotovo uživali.

Film je na voljo na spletu in je brezplačen za ogled.Več o filmu na http://www.imdb.com/title/tt3472226/

David Hasselhoff je ustvaril tudi uradno skladbo in videospotnico, ki nosi ime True Survivor. Prav tako zelo dobra produkcija.spremenjeno: NikMan (5.6.2015, 18:23)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!