Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nastavite različna ozadja

 
 
24.7.2015, 0:00

Ste vedeli, da lahko v Windows okolju ustvarite temo z različnimi slikami, ki jih imate shranjene na računalniku, za ozadje?

Povezava do vsebine
 
 
 
19.6.2016, 19:40
Zdravo!
Imam vprašanje o namestitvi ozadja. Imam dva računalnika v istem, domačem omrežju in, ko namestim ozadje na enega, se v drugem pojavi isto ozadje...in obratno. Kako ali kaj izklopiti, da imam lahko različna opzadja?
Hala za pomoč, lp.
 
 
 
10.1.2017, 16:10
Pozdravljeni. Mi PROSIM kdo lahko svetuje, kako zamenjam Sliko, ko se zaganja računalnik? Ko se pojavi Ime, in je napisano Dobrodošli, se v ozadju prikazuje Slika, ki mi ni všeč, in bi jo rad zamenjal. HVALA za kakršno koli pomoč. Lep pozdrav. Ivan
 
 
 
10.1.2017, 17:00
za sedmico namesti LogonStudio_public
http://www.stardock.com/products/logonst....

za 10 pojdi na nastavitve, prilagoditve ozadje zakljenjen zaslon, zakljenjen zaslon tu swedaj izbereš katero koli sliko.
 
 
 
11.1.2017, 7:20
Hvala lepa za odgovor. DELUJE. Lep pozdrav VSEM. Ivan
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!