Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nov laptop do 900 evrov?

 
 
11.7.2015, 22:17
Zivjo, za cca. 800-900€ bi kupila nov laptop. Želim si touchscreen, ni pogoj. Vsec mi je model Lenovo Yoga 3 Pro (ali 2). Ali imate kakšen nasvet za ugoden in kvaliteten nakup?

spremenjeno: NikMan (11.7.2015, 22:33)
 
 
 
11.7.2015, 22:42
Lenovo Yoga2 13 dobiš za 699€ in ni slab nakup za moje pojme, saj ti ponuja touchscreen dobro ločljivost, i3 procesor, lepa oblika in tri načine delovanja.

Dodaš še 4GB rama in zamenjaš navaden disk s SSD pa si zmagala.

 
 
 
12.7.2015, 12:05
Za kaj pa bi bil laptop uporabljala? Je samo za pisarniške programe in surfanje po internetu ali je tudi za kakšne bolj zahtevne naloge kot so 3d modeliranje in obdelovanje posnetkov ter igranje video iger?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!