Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Namestitev Windows 10

 
 
31.7.2015, 9:30
Sedaj sem ugotovil, da meni prenese samo 2,5 GB datotek (po prenosu sem pogledal v mapo, kjer je prenešeno in pa tudi čas je bil krajši, kot bi moral biti za 5 GB), čeprav v Windows Update oknu piše, da prenaša 5 GB. Na je posodobitev neuspešna. Mogoče kdo ve kako se to popravi?
 
 
 
2.8.2015, 22:20
Ali lahko kdo pove kako kaj delujejo programi kot so Photoshop, Premiere.. na Windows 10?
 
 
 
3.8.2015, 6:55
Pri meni deluje vse brez težav. Pri Nvidia sem moral le nastaviti privzeti program.

Več info na http://www.zmaga.com/forum_topic.php?id=....
 
 
 
3.8.2015, 11:08
Tudi jaz imam kdaj težave z NVIDIA in integrirano kartico in sem šel pogledat kaj je pri meni nastavljeno. Izgleda da je bila tudi pri meni vedno nastavljena integrirana, tako da se ne čudim, da mi kdaj malo zašteka

Pri nekaterih programih imam nastavljeno NVIDIA kartico, vendar vseeno zažene z integrirano, kdo ve kaj je narobe (programa ZBrush in Adobe Audition).


spremenjeno: Wolf2572 (3.8.2015, 12:27)
 
 
 
15.2.2019, 7:49
Nameravam kupiti nov računalnik https://www.mimovrste.com/racunalniki-in.... in namestiti windows 10 pro slo. zanima pa me ali naj pustim, da windows sam namesti gonilnike ali jih je bolj namestiti ročno kdaj potem povezati računalnik z internetom takoj ali potem ko namestim gonilnike.
 
 
 
15.2.2019, 8:53
Vsekakor najbolje, da pustiš, da gonilnike namesti Windows sam.

V vsakem primeru jih lahko kasneje zamenjaš, običajno pa tudi to ni potrebno. Edina izjema tu je mogoče gonilnik za grafično kartico.
 
 
 
15.2.2019, 9:12
Hvala.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!