Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kam shranjevati kontakte na telefonu?

 
 
8.8.2015, 16:54
Pozdravljeni
Zaradi izbrisanih kontaktov na telefonu me zanima kam mi predlagate shranjevanje kontaktov v bodoče (telefon, kartica SIM, googlov račun)?
Lp
Nik
 
 
 
8.8.2015, 23:38
Če imaš Android telefon, potem je od naštetih vsekakor najboljša opcija Googlov račun.
 
 
 
9.8.2015, 9:40
Imam android telefon vendar se mi je zadnjič zbrisalo vse kar sem imel na googlovem računu shranjeno in nevem zakaj. Misliv sem da se to shrani ob ponastavitvi na tovarniske nastavitve pa se očitno ni.
 
 
 
9.8.2015, 17:52
Če imaš kontakte sinhronizirane z Google računom, potem so ti vseskozi sinhronizirani, tako da čudno, da bi kar izginili, saj ti ostanejo tudi po ponastavitvi na tovarniške nastavitve.

Si res prepričan, da si imel kontakte sinhronizirane?

Drugače pa lahko vedno preveriš, kateri kontakti so sinhronizirani, na naslovu https://www.google.com/contacts oz. si poglej spodnjo lekcijo

 
 
 
9.8.2015, 20:08
Sem preveril in nisem imel sinhroniziranih verjetno zato jih tudi ni bilo v googlovem računu prikazanih. Hvala za pomoč.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!