Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prenos in namestitev Windows 10 iz USB

 
 
13.8.2015, 0:01

Spoznali bomo postopek, kako iz Interneta prenesemo Windows in naredimo namestiveni medij na USB ključku, iz katerega lahko kasneje namestimo Windows 10.

Povezava do vsebine
 
 
 
23.9.2015, 10:17
Lahko bi še z Rufusom prikazali, je bolj univerzalen

Odlična lekcija.
LP
 
 
 
17.11.2016, 18:29
lp
Pri namestitvi win10 iz usb ključa , pritisnem f12 in izberem pogon , vendar me potem vrže na eno stran , kjer me prosi izbiro keyborda-tipkovnice ter me več ne pusti naprej , kot da ne more najti tipkovnice....ter samo izpiše C:/
 
 
 
18.11.2016, 0:06
Na pamet težko reči, kaj bi bilo narobe.

Ali lahko mogoče prilepiš kakšno sliko, če se bo iz tega dalo kaj ugotoviti.
 
 
 
25.5.2019, 16:46
Že dvakrat to poizkusil pa ne gre, enkrat mi je celo uničilo usb ključek, tako sem moral naredit sliko ISO in na dvd dat.!!!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!