Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Nakazilo (plačilo) denarja v tujino

 
 
21.8.2015, 21:37
Pozdravljeni!
Iz VB sem naročil paket. Dostava traja 3-5 delovnih dni, zanima pa me, kako dolgo "potuje" moje nakazilo denarja. Je na kak način mogoče, da dobijo še isti ali naslednji dan? Težava je, da grem naslednji teden na dopust in bil vesel, če bi do petka prejel naročilo.
 
 
 
22.8.2015, 5:06
Transkacija lahko traja od 1-3 delovnih dni.
 
 
 
22.8.2015, 10:57
Glede na to, da Velika Britanija sodi v države, ki podpirajo SEPA, bi moralo biti nakazilo sprejeto isti, oz. najkasneje naslednji delovni dan.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!