Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Animiran prikaz širjenja religij po svetu

 
 
23.9.2015, 21:28
Hinduizem, budizem, krščanstvo, judovstvo in islam predstavljajo pet največjih religij na svetu danes in so v zadnjih tisoč letih oblikovale potek zgodovine in vplivale na človeško raso. Na animiranem posnetku si lahko pogledate širjenje omenjenih religij vse do danes.Več o religijah si lahko preberete na http://www.religije.com/spremenjeno: NikMan (23.9.2015, 21:29)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!