Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Kam na kavo

 
 
25.9.2015, 21:30
Živjo zmagovalci,
danes vam predstavljam novo spletno stran, ki bo na enem mestu združevala najboljše kotičke za pitje kave. Ime strani je preprosto in logično, torej Kam na kavo, na njem pa boste našli kritike kavarn in čez čas tudi kakšen zanimiv članek, o katerem boste lahko govorili s prijatelji ob kavi.

Najbolj sveže objave in fotografije lahko najdete na Facebook strani in Instagram profilu.

Komentarje in konstruktivne kritike vedno rad preberem, tako da le na dan z njimispremenjeno: realife (25.9.2015, 21:31)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!