Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

NASA objavila 10.000 fotografij iz programa Apollo

 
 
5.10.2015, 17:15
Nekateri pravijo, da je bil pristanek na približno 400.000 kilometrov oddaljeni Luni velik korak za človeštvo, nekateri pravijo, da je vse skupaj velika laž, nekateri pravijo celo, da je lažno misijo režiral Stanley Kubrick (Odiseja 2001, The Shining...).

Pristanek na Luni, ki se je prvič zgodil leta 1969, še vedno zbuja različne emocije pri ljudeh, zato je NASA objavila vse fotografije, ki so jih ustvarili astronavti na Apollo misijah in si jih lahko pogledate na njihovem Flickr računu.

spremenjeno: NikMan (5.10.2015, 17:15)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!