Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kateri programi ostanejo pri ponastavitvi računalnika?

 
 
5.10.2015, 19:08
Pozdravljeni
Zaradi težav sem se odločil da ponastavim računalnik (prenosnik). Sedaj pa nevem katero možnost naj izberem saj so na voljo tri možnosti. Rad bi obdržal vse programe, ki sem jih dobil na prenosniku ob nakupu (power4gear hybrid, usb charger plus,...). Katero možnost naj izberem. Uporabljam pa windows 10.

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
Nik

 
 
 
6.10.2015, 7:45
samo goli windowsi.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!