Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotograf odstranil digitalne naprave iz svojih fotografij

 
 
13.10.2015, 12:35
Ameriški fotograf Eric Pickersgill se je odločil narediti zanimiv projekt. Na fotografijah ljudi, ki jih je ustvaril, je odstranil telefone in ostale digitalne naprave iz njihovih vsakdanjikov. Projekt je imenoval "Removed" (odstranjeno) in je z njim želel pokazati našo hiper odvisnostspremenjeno: NikMan (13.10.2015, 12:37)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!