Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Starejši ljudje gledajo v odseve svoje mladosti

 
 
19.10.2015, 9:40
Odsevi preteklosti se imenuje serija fotografij za neko marketinško aktivnost, katere je ustvaril fotograf Tom Hussey. Fotografije prikazujejo starejše ljudi, ki vidijo refleksijo njegovega oziroma njenega mlajšega sebe v ogledalu. Fotograf je navdihnil veteran iz 2. svetovne vojne, ki mu je zaupal, da ne more verjeti, da bo kmalu imel osemdeset let, čuti pa, da se je ravnokar vrnil iz vojne. Fotografije in obdelave so čudovite, z razlogom nagrajene in se vas bodo zagotovo dotaknile.

spremenjeno: NikMan (19.10.2015, 9:43)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!