Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Izdelava izrisa fasade za hišo v Photoshopu

 
 
23.10.2015, 0:00

Če imate doma Photoshop, potem se lahko malo poigrate in si izris fasade za hišo izdelate kar sami.

Povezava do vsebine
 
 
 
26.8.2019, 17:00
Pozdrav,

super ideja je to. Smo tudi mi tako delali, ko smo izbirali fasado. Edino kar je problem je, da si je nekoliko teško predstavljati, kako pol to v resnici zgleda. Ker zgleda nekoliko drugače kakor na sliki. Tako, da smo si pomagali z temi slikami fasad, da smo dobili občutek kako te barve pol tudi v resnici zgledajo:
https://www.mojmojster.net/ideje/fasade_....
 
 
 
3.4.2020, 18:48
Super! Mene pa zanima, koliko vseeno stane, če ti to naredi arhitekt? Tukaj gledam, da so cene kar ugodne: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/iz....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!