Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kakšna je razlika med tjulni in morskimi levi?

 
 
26.10.2015, 14:00
Živijo.

Danes dopoldne smo se pogovarjali o razlikah med tjulni in morskimi levi in mroži. Nekako smo mrože izločili zaradi veliki zob, ostala dva pa smo ugotovili, da naj bi bil morski lev več, tjulenj pa manjši?


Morski levTjulenj


spremenjeno: NikMan (26.10.2015, 14:03)
 
 
 
5.11.2015, 13:41
Morski levi drugače sodijo v družino uhatih tjulnov, tako da so v bistvu oboji vrsta tjulnov.

Skupaj s "pravimi" tjulni in mroži pa drugače predstavljajo skupino plavutonožcev, kamor sodijo še mroži.

Od tako imenovanih pravih tjulnov pa se najlažje ločijo po tem, da imajo vidna ušesa, medtem ko imajo tjulni ušesa skrita.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!