Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Pomanjšani ljudje se ukvarjajo z objekti vsakdanjika

 
 
29.10.2015, 9:06
Oblikovalec iz tajske, ki sliši na ime Poy, se ukvarja z fotografijo in to počne že vrsto leto. Zadnje leto pa je dobil navdih iz japonske animacije, ki se imenuje Arrietty (Studio Ghibli), ki je prikazovala zgodbo pomanjšanih ljudi, ki so živeli z ljudmi vsak dan, vendar pa ostali neopaženo. In tako je dobil idejo.

spremenjeno: NikMan (29.10.2015, 9:07)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!