Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Zmaga.com praznuje 9. let obstoja

 
 
13.11.2015, 15:04
Pozdrav vsem zmagovalcem.

11. novembra je spletna stran Zmaga.com praznovala 9. leto obstoja. V tem času se je na strani zgodilo veliko. Število učnih vsebin se je iz 157 povečalo na 5.368 vsebin, katere je prispevalo 187 uporabnikov. Do danes nas je v celoti obiskalo skoraj 3.200.000 uporabnikov, ki so si skupno ogledali skoraj 30. milijonov strani in objavili več kot 100.000 objav na forumu. Znanje je področje v katerega se splača vlagati in veseli smo vsake vaše podpore, tako v učnih vsebinah kot s pisanjem na forumu.Več o strani si lahko preberete na http://www.zmaga.com/about.php

Kot tradicionalno pa za rojstni dan spletne strani predstavljamo prenovljen osnovni menu, preko katerega smo prepričani, da boste prišli do vsebin hitreje in enostavneje. Prav tako novosti predstavljamo v preverjanju znanja, kjer lahko znanje preverjate tudi preko slikovnega materiala. In verjeli ali ne, vidnih in nevidnih popravkov ter sprememb je na strani več kot 100.Kaj si želimo od vas? Želimo si še več sodelovanja in več pisanja, saj bomo tako bolje pomagali vsem, ki to potrebujejo. Za zdaj se je sodelovanje obrestovalo, saj je obiskanost strani visoka in prejemamo veliko sporočil s pohvalami in zahvalami.

Zmagajmo z znanjem na Zmaga.com!


spremenjeno: NikMan (13.11.2015, 15:07)
 
 
 
13.11.2015, 18:13
No kaj naj rečem,čestitke in še naprej tako.Sam moram povedat,da sem s te spletne strani odnesel veliko znanja.Vesel sem,da me je takrat,ko sem se začel ukvarjat z Photoshopom stric google usmeril na vašo stran,ko sem iskal tutoriale.
Zame ste najboljši,želim vam še 1x vse naaajjjj.
Lp

 
 
 
13.11.2015, 23:24
tudi z moje strani čestitke za vaš trud..le tako naprej
 
 
 
14.11.2015, 10:07
Čestitke, odlična spletna stran, ogromno sem se že naučil s te strani in mislim, da tudi veliko drugih uporabnikom.
 
 
 
17.11.2015, 11:05

Čestitam,hvala za pomoč in razumevanje meni osebno.Zelo dobra in poučna
stran.Želim vam še veliko uspeha.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!