Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Google Music - lastna zbirka pesmi

 
 
20.11.2015, 0:00

V storitvi Google Play Music lahko brezplačno hranite do 50.000 mp3 skladb, katere lahko potem poslušate na vseh napravah, ki jih uporabljate.

Povezava do vsebine
 
 
 
20.11.2015, 14:45
Se da brez kreditne kartice?

spremenjeno: Freaak (20.11.2015, 14:46)
 
 
 
21.11.2015, 6:10
Na žalost ne.

Če je nimaš, je še najboljša varianta je, da si jo sposodiš in jo uporabiš pri registraciji, nato pa jo tako po registraciji zbrišeš.
 
 
 
11.7.2020, 11:27
Hvala za vaš članek in si lahko ogledate več krajev za brezplačne melodije zvonjenja telefona, vključno z iPhone, Samsung, zvočnimi posnetki, ... Prosimo, obiščite tukaj, da prenesete ustrezne melodije zvonjenja za napravo na: https://sonneriepro.com/iphone/
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!