Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

100 najboljših in neobdelanih fotografij

 
 
23.11.2015, 8:35
Spletna stran Bright Side je po njihovem mnenju zbrala najboljše fotografije raznoraznih umetnikov po svetu, ki prikazuje sobivanje človeka z naravo. Mislimo, da se boste strinjali z nami, da so fotografije zares čudovite. Kot zanimivost, niso bile obdelane s Photoshopom ali podobnim programom za obdelavo fotografij.
Vir: http://brightside.me/article/100-best-ph....


spremenjeno: NikMan (23.11.2015, 8:37)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!