Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kako odvisnost od tehnologije uničuje življenja

 
 
8.12.2015, 10:14
Francoski ilustrator Jean Jullien je ustvaril ilustracije, ki prikazuje našo absurdno odvisnost od tehnologije, socialnih medijev in pametnih telefonov. Polg satire, ki jo umetnik ustvarja, je znan tudi po simbolu "Peace for Paris", katerega je ustvaril po napadih na francosko glavno mesto.

Poglejte si ilustracije, nad katerimi se moramo zamisliti.

spremenjeno: NikMan (8.12.2015, 10:15)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!