Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kateri televizor predlagate?

 
 
19.12.2015, 20:41
Načrtujem nakup novega televizorja. Naletel sem na naslednjega: https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/58....
Prosil bi vas za vaše predloge in mnenja lahko pa predlagate kakšen drug televizor. (4K ne potrebujem nujno)
 
 
 
19.12.2015, 23:17
Predlagam ti da greš v trgovino in pogledaš kakšna je dejanska kvaliteta slike. To je vse kaj je važno. Tiste osnovne priključke podpirajo vsi novejši televizorji. Ostale stvari kot so povezava v internet in ostale gluparije so samo zato da privabijo kupce, delujejo pa nikakor ne tako kot bi mogle.

Doma imamo full hd televizor ki ni nek presežek tehnologije pa zadošča čisto vsem stvarem ki jih običajen uporabnik potrebuje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!