Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Miška, tipkovnica in pametni televizor.

 
 
24.1.2016, 18:58
Zanima me, če lahko na pametni televizor priklopim kakršnokoli brezžično miško in tipkovnico. Še bolj natančno zanima me če bi ta miška, tipkovnica https://www.mimovrste.com/miske-in-tipkovnices/logitech-namizni-komplet-logitech-combo-mk520-slovenski?v=613880 delala na medion smart tv.

spremenjeno: selenci (24.1.2016, 19:12)
 
 
 
24.1.2016, 21:54
Večina pametnih TV-jev ima načelno podprto, da lahko priklopiš miško in tipkovnico na pametni TV.

Če pa dela na tvojem TV-ju, pa je edini način, da zveš, da preizkusiš.

Za začetek poskusi priklopiti kakšno navadno USB tipkovnico na kablu in boš videl, če dela.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!