Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Windows 7 lahko namesti Windows 10

 
 
3.2.2016, 13:58
Pri posodobitvah za Windows 7 je Microsoft ta teden označil nadgradnjo na Windows 10 kot priporočeno posodobitev.

To v praksi pomeni, da uporabniki Windows 7, ki imajo v nastavitvah označeno avtomatsko posodabljanje sistema, lahko pričakujejo avtomatski prenos te posodobitve in njen zagon po prenosu.

Če se želite temu izogniti, potem priporočam, da si v nastavitvah nastavite možnost, da sistem samo preverja, ali so na voljo nove posodobitve, pred dejansko posodobitvijo pa preverite, da med njimi ni Windows 10 posodobitev.

Več o spreminjanju nastavitev za posodobitve si lahko preberete v lekciji:spremenjeno: NikMan (3.2.2016, 19:57)
 
 
 
3.2.2016, 15:07
Kaj pa se zgodi, če imaš scrackane?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!