Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Uro in pol težkega smeha roastanja Vida Valiča

 
 
11.2.2016, 16:42
Če imate čas, si ga vzemite za ogled Roasta Vida Valiča, ki vam bo zagotovo tudi potočil kako solzo smeha. Boštjan Gorenc – Pižama začne s težkimi besedami, potem pa mu sledijo Perica Jerković, Jernej Celec, Sašo Stare, Andrea Andrassy, Mirza Tvrtković, Lucija Ćirović, Gašper Bergant, Boris Kobal, Ivan Šarić in Vid Valič.Smeh zagotovljen. Stand-up komedija v Sloveniji je več kot odlična in je primerljiva s svetovnim rangom.spremenjeno: NikMan (11.2.2016, 16:42)
 
 
 
11.2.2016, 17:58
Sam sem si to ogledal že nekaj časa nazaj in lahko povem, da sem se res nasmejal. Dokaj podobno kot oddaja na žaru, ki si jo lahko ogledate na POP TV.
 
 
 
5.12.2017, 7:50


 
 
 
2.11.2018, 12:21
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!