Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nikon coolpix L320 - Neznana naprava

 
 
19.2.2016, 17:08
Pozdralvjeni, danes sem kupil malo rabljen fotoaparat Nikon coolpix L320 in sedaj imam težavo, da ko povežem fotoaparat s usb kablom na računalnik, mi javi napako, da naprava usb ni prepoznavna. Ima kdo kakšno idejo morda ? Sem iskal driverje na googletu vendar mi ni uspelo nič najti. Prosim za nasvete.

spremenjeno: SnoXy (19.2.2016, 17:09)
 
 
 
21.2.2016, 8:12
Katera verzija operacijskega sistema?

Drugače pa, kolikor vem, ne potrebuješ nobenih gonilnikov in bi moralo delati.

Drugače pa si oglej lekcijo


Tam poglej, kaj ti javlja kot ID strojne opreme (9. korak lekcije).


spremenjeno: podtalje (21.2.2016, 8:13)
 
 
 
24.2.2016, 22:06
Podtalje, sedaj kar spominsko kartico dam v čitalca na računalniku pa je to to Hvala vseeno.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!