Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotograf s svojim povečanim psom

 
 
2.3.2016, 13:22
Ko se je fotograf Christopher Cline preselil v drugi zvezno državo v ZDA, je imel precej veliko domotožje. Zato mu je njegovo dekle kupilo psička, ki sliši na ime Juji. In kljub temu, da fotograf ni bil naklonjen psom, sta postala takoj najboljša prijatelja. In svoje znanje je dobro uporabil pri montažah, katere si lahko pogledate spodaj. 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!