Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Ali podpirate slovensko glasbo?

 
 
2.3.2016, 13:32
Slovenska glasba je bila dolgo zaničevana in se je predvajala le ponoči. Na tak način se sploh nismo mogli zavedati, da je slovenski jezik prav tako glasbeno odličen in da obstaja pravzaprav zelo veliko glasbenikov, ki ustvarjajo kvalitetno in poslušljivo glasbo. In zakon, katerega je državni zbor nedolgo nazaj podprl, je korak v pravo smer.

Nisem patriot in se zavedam dobro, da Damjan Murko ni primer slovenske produkcije. Kap pa menite vi?Glasbenice in glasbeniki iskreno spregovorijo o občutkih, kakšno je stanje, kaj glasba pravzaprav pomeni, kaj bi morala pomeniti, o medijih, glasbenih kvotah in zakonih, razkrivajo ozadja, resnice in neresnice, pojasnjujejo, kdo je kdo in kaj je kaj v slovenski glasbi.spremenjeno: NikMan (2.3.2016, 13:33)
 
 
 
2.3.2016, 15:51
Jo podpiram ampak ne na takšen način. Dokaj podobno kot protikadilski zakon oz. prepoved kajenja v lokalih. Če je lokal oz. v tem primeru radijska postaja moja mi nima noben za ukazovat kaj se bo na tem radijo predvajalo oz. če se bo v lokalo kadilo ali ne!
 
 
 
5.3.2016, 18:23
Podpiram zakon!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!