Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Pregled paketa pred prevzetjem

 
 
29.5.2016, 0:30
Pozdravljeni, zanima me, če nekaj naročiš na bolhi in ti poštar dostavi na dom, če lahko pred prevzetjem preveriš, če je vse v redu z izdelkom ali ne ? Nisem še nikoli tega poskusil ampak v tem primeru bi bil najbolj miren, če bi vedel, da je vse v redu s paketom oziroma tem kar je v njem preden plačam.

spremenjeno: SnoXy (29.5.2016, 0:32)
 
 
 
29.5.2016, 11:06
Verjetno odvisno od poštarja in kako hudo se mu mudi Vsekakor pa na banki lahko odpreš paket v pričo delavke in pogledaš vsebino.
 
 
 
29.5.2016, 13:09
Na banki? Si morda mislil/a pošti. Oky, če kdo ve kaj več o tem, naj pove prosim
 
 
 
29.5.2016, 14:04
Nekaj časa sem imel odprt račun na poštni banki tako da je bila to za mene ena in ista "ustanova" Ja na pošti sem misliv .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!